Overname, Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde in Haren.

25 maart 2022

Sinds 2007 is Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde gevestigd aan het Raadhuisplein door Henry Pater. Hij heeft veel mensen naar grote tevredenheid van de klanten kunnen meten en behandelen. Per 1 november 2022 ga ik, Adinka Antonides de praktijk overnemen, met de bedrijfsnaam Bioresonantie Haren. Naast de bioresonantie behandeling kijk ik graag mee naar het huidige voedingspatroon en de leefwijze. Ik geloof en zie dat er veel ziekten ontstaan door de westerse leefstijl. Daaronder versta ik eenzijdig en bewerkte voeding. Het is geweldig wat bioresonantie doet bij veel cliënten. Voor een blijvend resultaat is het aanpassen van voedingsgewoonten en leefstijl van groot belang. Benieuwd of ik wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Nieuwe website Bioresonantie Haren

20 sep 2022

Ondanks dat Artsenpraktijk voor Biofysische geneeskunde gevestigd aan het Raadhuisplein al sinds 2007 bestaat...

Lees nieuwsbericht

Verhuisd

20 dec 2022

Het is zover. De praktijk is verhuisd van Raadhuisplein 13b naar Potgieterlaan 5 in...

Lees nieuwsbericht